Betaalinformatie voor DiamantLED

Bij DiamantLED streven wij ernaar om het betalingsproces zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare betaalmethoden en hoe deze werken.

1. iDEAL:
Onze shop ondersteunt betalingen via iDEAL, waardoor u direct via uw eigen bank kunt betalen in een vertrouwde bankomgeving.

2. Creditcard (Visa, MasterCard):
U kunt uw aankopen ook betalen met een Visa of MasterCard creditcard. Voer eenvoudigweg uw kaartgegevens in tijdens het afrekenproces, en wij zorgen voor een veilige en snelle transactie.

3. PayPal:
Betaal veilig en snel met uw PayPal-account. Indien u kiest voor deze methode wordt u doorverwezen naar de PayPal website om uw betaling te voltooien.

4. SEPA Direct Debit:
Met de SEPA Direct Debit methode kunnen wij een betaling rechtstreeks van uw bankrekening afschrijven. Zorg ervoor dat u voldoende saldo op uw rekening heeft staan bij het kiezen van deze methode.

5. Klarna:
Shop nu, betaal later. Met Klarna kunt u uw aankopen nu doen en deze binnen een specifieke periode betalen. Volg de instructies tijdens het afrekenen voor een vlotte transactie.

6. Apple Pay:
Als u een Apple-apparaat gebruikt, kunt u ook kiezen voor Apple Pay voor een snelle en veilige betaling zonder uw kaartgegevens in te voeren.

7. Bancontact (Mister Cash):
Voor onze Belgische klanten bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash.

8. Belfius:
Een andere betrouwbare optie voor onze Belgische klanten is Belfius Direct Net. Kies deze optie tijdens het afrekenen en volg de stappen voor een veilige betaling.

9. SOFORT:
SOFORT Banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal wordt gebruikt. Het is veilig en vereist geen registratie of creditcardgegevens.

10. Betalen bij afhalen:
Indien u ervoor kiest uw bestelling bij ons af te halen, bieden we de mogelijkheid om contant of met een iDeal QR code te betalen op het moment van afhalen.

11. Bilink:
Bij DiamantLED bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via Billink. Met Billink kunt u uw aankopen achteraf betalen, nadat u uw bestelling heeft ontvangen. U hoeft dus pas te betalen nadat u zeker weet dat alles naar wens is. Billink voert een kredietcheck uit op basis van uw gegevens en biedt u de mogelijkheid om te betalen binnen een bepaalde termijn, 14 dagen of 30 dagen. Kies eenvoudigweg voor de optie Billink tijdens het afrekenen en volg de instructies om uw betaling te voltooien. .