🌟 Sinterklaas voordeel 🌟 | Uniek cadeau nodig? | Bestel nu

Betaalinformatie voor DiamantLED

Bij DiamantLED streven wij ernaar om het betalingsproces zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare betaalmethoden en hoe deze werken.

1. iDEAL:
Onze shop ondersteunt betalingen via iDEAL, waardoor u direct via uw eigen bank kunt betalen in een vertrouwde bankomgeving.

2. Creditcard (Visa, MasterCard):
U kunt uw aankopen ook betalen met een Visa of MasterCard creditcard. Voer eenvoudigweg uw kaartgegevens in tijdens het afrekenproces, en wij zorgen voor een veilige en snelle transactie.

3. PayPal:
Betaal veilig en snel met uw PayPal-account. Indien u kiest voor deze methode wordt u doorverwezen naar de PayPal website om uw betaling te voltooien.

4. SEPA Direct Debit:
Met de SEPA Direct Debit methode kunnen wij een betaling rechtstreeks van uw bankrekening afschrijven. Zorg ervoor dat u voldoende saldo op uw rekening heeft staan bij het kiezen van deze methode.

5. Klarna:
Shop nu, betaal later. Met Klarna kunt u uw aankopen nu doen en deze binnen een specifieke periode betalen. Volg de instructies tijdens het afrekenen voor een vlotte transactie.

6. Apple Pay:
Als u een Apple-apparaat gebruikt, kunt u ook kiezen voor Apple Pay voor een snelle en veilige betaling zonder uw kaartgegevens in te voeren.

7. Bancontact (Mister Cash):
Voor onze Belgische klanten bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash.

8. Belfius:
Een andere betrouwbare optie voor onze Belgische klanten is Belfius Direct Net. Kies deze optie tijdens het afrekenen en volg de stappen voor een veilige betaling.

9. SOFORT:
SOFORT Banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal wordt gebruikt. Het is veilig en vereist geen registratie of creditcardgegevens.

10. Betalen bij afhalen:
Indien u ervoor kiest uw bestelling bij ons af te halen, bieden we de mogelijkheid om contant of met een iDeal QR code te betalen op het moment van afhalen.