Retourneren en herroepingsrecht

 

De klant heeft het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van een reden te annuleren. Na het melden van uw retour heeft de klant de tijd om binnen 14 dagen de product retour op te sturen. U krijgt dan het volledige productprijs terug. Hierbij zijn de verzendkosten niet inbegrepen.  

Retour voorwaarden

  • Binnen 14 dagen na levering;
  • Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourprocedure

Het retour sturen van producten gaat heel eenvoudig. Dit werkt als volgt:

  1. Stuur een email naar info@diamantled.nl onder vermelding van 'retour' met daarbij het bestelnummer
  2. Stuur de producten goed verpakt retour met het volgende ingevuld formulier KLIK HIER VOOR DE PDF
  3. Wij controleren of uw retour voldoet aan de retourvoorwaarden
  4. Wij maken het geld aan u over binnen 14 dagen na ontvangst van de retour (of uw betaalverplichting komt te vervallen) 

Retouradres:

DiamantLED
Ondernemingenweg 6
5627BV Eindhoven
Nederland

Belangrijk: Voeg altijd het ingevulde formulier  toe aan de retourzending

Retourstorting
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet u het product met alle geleverde toebehoren en zo goed mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Wij storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen nadat u de annulering heeft gemeld. 

Kosten retourneren
Aan het retour sturen van producten zijn kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. Wij vergoeden alleen de kosten van het artikel. De standaard verzendkosten behoren tot de kosten van de klant. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kunt u deze per PostNL of transportbedrijf naar ons toesturen. De kosten voor retourneren zijn afhankelijk van de vervoerder en zullen vanaf 3,95 zijn (i.c.m. PostNL brievenbuspakket).